پدیده ی کم فرزندی
#یادداشت_مشخصات_اسلام
#محمد_صحرایی
#استثمار
#جلسه_367
#یادداشت_110
در فضای فرهنگی تزریق شده از سوی تمدن غرب، جوامع به سمت کم فرزندی و تک فرزندی و بچه داری در سنین بالا بخاطر ازدواجهای دیرهنگام، حرکت میکنند.
پدیده ی کم فرزندی در کنار شیرینی ذاتی فرزند برای پدر و مادر، والدین را به این سمت میبرد که گویا غلام و کنیز فرزند هستند و کار آنها این است که همه ی توجهشان معطوف فرزندشان باشد و از او تعریف و تمجید نمایند و آنها را انسانهایی منحصربفرد تلقّی کنند .
کم فرزندی وقتی با فرزندآوری در سنین بالا همراه شود بخاطر اینکه والدین در سنین بالا تمام رویایشان فرزندشان خواهد بود و از نظر مکنت مالی شرایط را فراهم کرده اند بیشتر به کودکشان توجه و محبت و رسیدگی کرده و امکانات بیشتری فراهم میکنند.
از طرفی این کودکان از ناحیه ی مصرف گرایی گسترده ای که از طرف فرهنگ و سبک زندگی غرب تزریق میشود در فضای مقایسه ی خود با هم سن و سالها و هم کلاسی هایشان، هر روز مطالبه ی جدیدی از والدین میکنند و به نحوی آنها را تحت فشار قرار میدهند.
این والدین بزودی با پدیده ی ناخوشایندی روبرو خواهند شد. آنها خواهند دید فرزندانشان به افرادی بی دست و پا و از خود راضی و مصرفگرا تبدیل شده اند که توان حفظ هیچکدام از سرمایه هایی که با عمری تلاش در اختیارشان گذاشته اند را نخواهند داشت. سرمایه هایی که والدین برای تأمین آنها از داشتن فرزندان بیشتر امتناع ورزیدند.
این پدیده در کنار سبک زندگی معتاد کننده ی کودکان به تلویزیون و فضای مجازی بسیار فاجعه بارتر است.
در مقاله ای که ازسوی فردی بنام جان تیلور گاتو که 5 دوره برنده جایزه بهترین معلم سال نیویورک است منتشر شده که گفته شده کودکانی که اعتیاد به دیدن تلویزیون دارند غالبا مسئولیت پذیر نیستند و دائما باید به آنها تذکر داد و از آنها مراقبت نمود.
این کودکان نسبت به یکدیگر بدخواه و مغرض هستند و بیشتر اوقات در دلتنگی و بی حوصلگی غرقند.
آنها فاقد هرگونه هدف پایدار و ثابت اند بگونه ای که آنها برای ساختن داستان واقعی زندگی خود، داستان تخیلی زندگی انسانهای تلویزیونی را مصرف میکنند.
این کودکان کمبودهای شخصیتی مشهودی پیدا میکنند بطوریکه گویا دستکاری مصنوعی شده اند.
📛استمرار و تقویت مسیر کم فرزندی و مصرف گرا و فرزندانی معتاد به فضای مجازی و دور از زندگی و بازی های واقعی منجر خواهد شد که در آینده ای نزدیک به جامعه ای بی دست و پا و از خود راضی و اهل تفرقه و اختلاف تبدیل شویم که آماده ی بردگی و استثمار و واگذاری منابع و ذخایر و سرمایه هایش است و چنین جامعه ای بزرگترین طعمه برای نظام سلطه است.
⛔️به تازگی شعار “فرزندآوری جنایت علیه بشریت” در حال گفتمان سازی است که حوزویان و نخبگان باید با همه ی قوا برای مقابله با آن بیندیشند و عمل کنند.