پیگیری و معماری عزم فاخر تمدنی وظیفهی کیست
#یادداشت
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
#ارزیابی_ادعای_توحید
#علی_اکبرنژاد
#یادداشت_17
#جلسه_170 تا #جلسه_178
#معماری_عزم_ملی
#طرح_راهبردی_ولی
✅پیگیری و معماری عزم فاخر تمدنی وظیفهی کیست⁉️
(بخش اول)
📛اپیدمی بیماری فراگیر جهانی، سیاستهای جهانی کاهش جمعیت، پروژه هارپ و تاثیرگذاریهای اقلیمی، جنگ جهانی غذا و دارو، طراحی منحصر سازی گلوگاههای اقتصادی جهان با اهداف سبعانه سیاسی، سلاحهای پیچیده کشتار جمعی، طراحی اینترنت و دست اندازی سایبرنتیک به همهی شئون حیات فردی و اجتماعی و… بسیاری دیگر از برنامههای بلند مدت و استراتژیک که استیلای حکمرانی جهانی طبقه سرمایهدار زالو صفت را به قیمت نابودی حرث و نسل هدف گرفته است، همگی نشان از یک طرح راهبردی کلان با جهتگیری تمدنی دارد که قدم به قدم به سیطره عمق راهبردی جبهه کفر لباس عمل پوشانده و از فروپاشی زودهنگام دور سازد.
☘️وإِذَا تَوَلَّىٰ سَعَىٰ فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ
[سوره البقرة: 205]
🔸سخن آنجاست که اگر ما هم که خود را علمداران جبهه مستضعفین جهان میدانیم، در لایه تمدنی نیاندیشیده و به خرده سیاستگذاریهای تصنعی و کوتاه مدت تن در نهیم، قطعا در این غائله شکست خواهیم خورد.
🔸چه بسا یکی از اساسی ترین علل انحطاط جهان اسلام پس از چند دوره باشکوه تمدن اسلامی نیز، همین عدم درک درست از شکل گیری جریان نوپدید “استکبار” باشد.
جریانی که دیگر از بربریت و تجاوزات جزئی به ساحت مقدس “انسان” فاصله گرفته و “شیطان” را نه در حد جن و انس، بلکه در قامت یک “تمدن” به نمایش گذاشته است.
🔸زهی بیخردی که در برابر دشمنی که انگارههای تمدن خبیث خویش را با سلاح موشکی بر ما نشانه گرفته است، با داس و دشنه فریاد “وا اسلاما” به مقابله برخیزیم!
🔸تاریخ معاصر گواهی میدهد که در هنگامه چرخش تاریخی دست فرمان جهان به نفع مدرنیته، گویی نه نجف به عنوان مرکز تشیع، درک درستی از پدیده استکبار و استعمار داشت؛ و نه حکومت عثمانی به عنوان مرکزیت جهان اهل تسنن.
فلذا نجف خاطره تلخ شکست مفتضحانهاش در خیزش مشروطه را به دوش کشید و حکومت بزرگ عثمانی نیز گرفتار بازی کثیف استکبار شد و نهایتا بند بند وجودش با قرارداد سایکس-پیکو از هم فروپاشید.
🔰چه اسلام را فی نفسه دارای یک طرح راهبردی کلان بدانیم، چه زعمای اسلام را در هر دورهای، با شدت و ضعف، واجد ذهنی برخوردار از یک اندیشه ناب راهبردی بیانگاریم که از خلوص، دانش و جامعیت ایشان برخاسته و صد البته در عصر روح الله، به اوج خود رسیده است؛ به هر حال شیعیان همواره در ذیل یک طرح راهبردی میتوانستند عزم و توان خود را تنظیم کرده و به میدان کارزار نفی طواغیت عالم برخیزند.
🔸این نقش راهبری و طراحی یک مسیر راهبردی برای زدودن انگارههای تمدن غرب و پیاده سازی الگوی نظام پیشرفتهی اسلامی، قطعا در کوران دورهی انقلاب به اوج خود رسیده است.
اما سوال اینجاست که وظیفهی پشتیبانی از این طرح راهبردی ولی و هدایت عزم عمومی به سمت و سوی اهداف بلند این طرح بر عهدهی کیست؟
آیا نهاد خاصی هست که وظیفهی پیگیری مستدام این طرح راهبردی را برعهدهی خویش احساس کند؟
یا اینکه وظیفهی ذاتی کدام مجموعه، سازمان یا تشکیلاتی، مشتمل بر پیگیری طرح راهبردی ولی، در سطح کلان حاکمیتی خواهد بود؟
🔸طبعا وظیفهی چنین نهادی، پس از هضم درست درون مایهی طرح، آن است که باید با #معماری_عزم_ملی، #قیام_جوانان و نخبگان جبهه را به ثمر نشانده و از این رهگذر #عنصر_اراده_ملی را در کانون مدیریت کشور قرار دهد. در این هنگام است که میتوان با اقتدار، مدعی #پیشرفت_همهجانبه_و_حقیقی در سطح کلان ملی شد.
کلام انقلابی ⬅️ طرح راهبردی ولی ⬅️ معماری عزم ملی ⬅️ قیام جوانان ⬅️ ورود عنصر اراده ملی در کانون مدیریت کشور ⬅️ پیشرفت همهجانبه و حقیقی
🔴آیا خود رهبر چنین وظیفهای را باید بر دوش کشیده و مسئولیت چنین پروژهای را بپذیرد؟
آیا بیت رهبری مسئول پیگیر طرح رهبر است؟
یا خبرگان رهبری با توجه جایگاه حساس مجلس خبرگان؟
یا ائمه جمعه و جماعات با توجه اتصالات مردمی ایشان؟
یا سپاه پاسداران که وظیفه ذاتیاش حراست همه جانبه از اهداف و آرمانهاست؟
یا نهاد دین در دو لایه حوزه علمیه و جریان مبلغین؟
یا نهاد دانشگاه، با اتصال به بدنه نخبگان جوان؟
یا نهاد بسیج مستضعفین؟
یا اندیشکدههای راهبردی و متعهد به سرنوشت کشور اسلامی؟
یا سازمان تبلیغات اسلامی با وظیفهی خطیر حفظ چارچوبهای اسلام ناب در ساحت اندیشه و عزم مردم؟
و یا…
☘️وكَذَٰلِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطًا لِتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ وَيَكُونَ الرَّسُولُ عَلَيْكُمْ شَهِيدًا ۗ وَمَا جَعَلْنَا الْقِبْلَةَ الَّتِي كُنْتَ عَلَيْهَا إِلَّا لِنَعْلَمَ مَنْ يَتَّبِعُ الرَّسُولَ مِمَّنْ يَنْقَلِبُ عَلَىٰ عَقِبَيْهِ ۚ وَإِنْ كَانَتْ لَكَبِيرَةً إِلَّا عَلَى الَّذِينَ هَدَى اللَّهُ ۗ وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُضِيعَ إِيمَانَكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ
[سوره البقرة: 143]