در گفتمان توحید برای اثاره‌ي اراده نیاز به هویت داریم

#یادداشت

#حامد_خواجه
#یادداشت_40
#جلسه_216

⭕️ در گفتمان توحید برای اثاره‌ي اراده نیاز به هویت داریم. از آنجایی که نظریه پایه ما روی اراده مردم قرار دارد، برای اثاره‌ی این اراده باید روی هویت سرمایه‌گذاری کنیم.
هویت فرد یا جامعه را نباید تک بعدی دید، باید تمام جوانب را در نظر گرفت. هویت همان شخصیت است از منظر جامعه‌شناسی. شخصیت هم همان هویت است از حیث روانشناختی و فردی.

⭕️ شخصیت یک فرد، تک بعدی نیست؛ شخصیت افراد متشکل از افکار و اندیشه‌ها، گرایش‌ها، عادات و … می‌باشد. پس هویت هم که همان شخصیت است از حیث جامع‌شناختی، تک بعدی نیست و هویت جوامع ابعاد گوناگونی دارد.

⭕️ هویت شیعی که برای اثاره‌ي اراده‌ی مردمی ایران نیاز داریم ابعاد مختلفی دارد؛ از جمله: افکار و گرایش و حتی عادات. لذا وقتی قرار است از هویت شیعی برای اثاره‌ی اراده‌ی مردم ایران استفاده کنیم، باید به تمام این ابعاد توجه داشته باشیم.

🧷
⭕️وقتی گفته می‌شود اصلی‌ترین منبع و کانون قدرت انسانی، شخصیت است. این یعنی هویت یک جامعه اصلی‌ترین منبع قدرت آن جامعه است. یعنی دقیقا برای اراده‌ی ملی، که حرکت جامعه و مردم است، نیاز به هویت است. یک هویت غنی، که هویت شیعی مردم ایران از غنای بالایی برخوردار است و امکان خلق اراده‌های عظیم را داراست؛ چنانچه در انقلاب این اتفاق افتاد و با اراده‌ای عظیم و معجزه‌آسا، انقلابی رقم زد که انگشت به دهان شرق و غرب عالم ماند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها