ولنگاری سیاست گذاری اقتصادی

بسم الله الرحمن الرحیم

#یادداشت
#محسن_همت
#مقام_مردم
#یادداشت_47
#جلسه_271

ولنگاری سیاست گذاری اقتصادی
مردم قربانی تربیت مسئولین

وقتی تاریخ توسعه در بین کشورهای غربی را مطالعه می کنیم به نکته ای پی می بریم عجیب. اینکه همه آنها برای شروع توسعه، مردم را ملزم به رعایت برخی از دستوالعمل ها کرده اند که عینا در اقتصاد مقاومتی آمده است. مانند حمایت از کالای ملی، ممنوعیت ورود کالاهای غیر ضروروی و …
آنها تکلیفشان با خودشان روشن است به اجبار و بستن مالیات های سنگین حضور کالاهای وارداتی را کمرنگ و درمدتی کوتاه از بین می برند.
نگاه غرب به اقتصاد اساسا یک نگاه فرهنگی نیست. او بیشتر سعی میکند بوسیله بازار فرهنگ را مدیریت کند.
انقلاب اسلامی هم چند وقتی ست که سیاست های اعلام شده از سوی مسئولین نظام به سمت اقتصاد مقاومتی جهت گیری شده و در حال حرکت است اما این حرکت بسیار لاک پشتی و کند است.
از طرفی مسئولین رده بالا هنوز به درستی اقتصاد مقاومتی پی نبرده اند و از طرفی فهم تفصیلی در میانه میدان عمل وجود ندارد تا تکلیف مدیر اجرایی را روشن کند. از طرفی بخش هایی مانند تولید، حمایت از کالای ایرانی، جلوگیر یاز ورد کالاهای غیر ضروری و … به درستی اجرا نمی شود.
انچه که برای من
پندآموز است این است که انقلاب در پی رشد مردم است لذا به خیلی از پدیده ها نگاه فرهنگی دارد. این نگاه فرهنگی حرکت را کند اما عمیق می کند.
اما جالب است برای فرهنگ سازی هیچ حرکت قابل توجهی شکل نمی گیرد.

سوال مهم: برای رشد مردم باید مماشات و مدارا کرد تا مسیر اصلی قرار بگیرند، با مسئولین هم باید مدارا کرد یا سفت و سخت باید کار کشید؟

متاسفانه با مسئولین امر مدارا می کنیم و این وسط مردم هستند که متضرر می شوند…
ما مردم را قربانی تربیت مسئولین می کنیم

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها