تعریف مردم،مردمی بودن و نخبگی در نظر امام و رهبری برگرفته از کتاب جایگاه مردم حضرت استاد فلاح شیروانی

مراد امام از مردم همان مستضعفین عالم است. و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا…

امام خمینی ره:

متوجه باشید که در هر جا که زورمندان و دولتها با ما مخالف باشند ملتها با ما موافقند. باید اساس را مردم و فکر مردم قرار داد و باید به فکر مردم بود نه دولتها. زیرا مردم و توده ها با حق موافقند چون زیر بار ستم بوده اند(#ستم_کشیدگان) و نمیخواهند تحت سلطه ی آمریکا و شوروی باشند.صحیفه ی امام جلد15 ص 307

 

جمهوری اسلامی یعنی این #مردم #محورند، #مقاصد برای مردم است، #هدفها_متعلق به مردم است،#منافع مال و ملک مردم است، #اختیار در دست مردم است. اینها مردمی بودن است. #رای_مردم، #خواست_مردم، #حرکت_مردم، #عمل_مردم، #حضور_مردم و #شرافت_مردم در نظام جمهوری اسلامی.

 

برخی از اقتضائات مردمی بودن و اندیشه ی مردمی داشتن: با دشمنان دلی نرم داشتن و از تحقیر ملت باکی نداشتن و مردم خویش را نامحرم دیدن، از #شفافیت عواطف و اطلاعات #خوف و #واهمه_داشتن صفت دلسوزان واقعی ملت و انسانهای مردمی نیست.

 

بنام مردم دولتهای فربه پدید اوردن و همه چیز را دور خود جمع کردن و نهادهای مردمی مثل جهاد سازندگی را گام به گام بسوی نابودی کشاندن بر اساس منطق امام نبوده و نیست

بیانات در دیدار با مردم آذربایجان به مناسبت سالگرد قیام 29 بهمن  1391/11/28

 

جمع بندی حضرت استاد فلاح از نخبه در نظام مردم سالاری دینی:

نخبه در اندیشه امام یک شخصیت مردمی است که در نظام ولایی مردم سالار به سعادت و راههای سعادت بشر بیاندیشد و مردم را بفهمد و همه ی دستاوردهای خود را به مردم بسپارد و همه ی اندیشه های صالح خود را با مردم به پیش ببرد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها