کارکرد گروه در فصای مجازی چه می تواند باشد؟
#یادداشت
#احمد_قوی
#یادداشت_14
#جلسه_149
#یادداشت_روشی
#پیشنهاد
✅ کارکرد گروه در فصای مجازی چه می تواند باشد؟
🔸چند سالی هست که معمولا برای هر پروژه ، درس ، و ححتی مباحثه ای یک گروه در مجازی تعریف مشود تا به پیشرفت کار کمک کند.
گروهها کارکردهای مختلفی دارند برخی صرفا نقش #بانک_اطلاعات را ایفا می کنند برخی دیگر علاوه بر این جهت #هماهنگی اعضا مورد استفاده قرار میگیرند و برخی علاوه بر اینها محل #مباحثه ، نقد و نظر و به #اشتراک_گذاری محتواهای مربوطه است.
🔸ظاهرا هدف گروه اندیشه کلامی بیشتر همین مورد آخری است. تذکرات و پیشنهادات مداوم و همراه با دغدغه حصرت استاد در مورد فعالیت در گروه هم نشان دهنده همین هدف است.
ولی اگر لوازم کار محقق نشود کارکردهای گروه عملا به مورد دوم (بانک اطلاعات و هماهنگی) محدود شده و گروه #سرد خواهد شد.
🔴 یکی از نشانه های سردی گروه ها کم بودن تعداد پاسخ ها (reply) در یک گروه است.
اگر گروه واقعا محل بحث و نقد و نظر باشد یادداشت ها و محتواهای ارسالی با واکنش اعضا مواجه شده و حتی ممکن است منجر به بحث های دو یا چند نفره طولانی شود. ولی اگر اوضاع به گونه ای پیش رود که هر فرد #یادداشت (تکلیف) خود را در گروه قرار داده و کاری به بقیه محتواها نداشته باشد عملا فضا رو به رکود خواهد بود و حتی ممکن است کار به جایی برسد که بعضا حتی یادداشت های ارسالی هم خوانده نشود…
البته یکی از موانع پی روی ما کمبود وقت رفقاست. طبیعتا در یک جمع طلبگی که همه اهل درس و بحث و جدیت هستند فرصت زیادی برای #مجازی_گردی و مجازی بازی پیدا نخواهد شد.
ولی به هر حال می شود روی این ماجرا فکر و ایده پردازی کرد.
✳️ پیشنهادی که فعلا به ذهن بنده می رسد این است که دوستان بخشی از یادداشت های خود را به تحلیل ، نقد و پاسخ به یادداشت های بقیه و همچنین سایر محتواهای ارسال (forward) شده اختصاص دهند.
به این ترتیب هم فضای گروه از این یک نواختی خارج شده و هم می توان سرریز این مباحثات را در جلسه هم مشاهده کرد. و صد البته یادداشت ها خوانده شده و 🔨 کاری می شود.