خواستم انتقادی به فرض رفقا داشته باشم.

بسم الله الرحمن الرحیم
#یادداشت
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
#محمد_حسن_زاده
#یادداشت_40
#جلسه_183

❌در بحث های جلسه امروز، رفقا مفروض گرفته بودند که بحث نظام ارزشی را همه مسلط هستند و مشخص است. حال اکنون بیایم و بحث کنیم که ضرب این نظام ارزشی در عنصر زمان و مکان (مهندسی فرهنگ) برای جامعه به چه نحو است.
❇️خواستم انتقادی به فرض رفقا داشته باشم. اتفاقا یکی از نقاط ضعف ما این است که حتی به هرم نظام ارزشی اسلامی نیز تسلط نداریم. درست است که با تلاش هایی که مجموعه ی حوزه و انقلاب و استاد فلاح انجام داده اند، کاملا درک کرده ایم که راس این نظام ارزشی باید توحید باشد لکن در دامنه ی این قله به ترتیب چه ارزش هایی قرار میگیرند و ارتباط انها به چه نحو است، محل خدشه و نزاع است.
⏪همین مشکل است که وقتی جناب استاد قنبریان به جمع ما دعوت میشود، عمده ی وقت جلسه به اثبات ارزش والای عدالت در ساختار نظام ارزشی اسلامی صرف میشود و اساسا به این بحث که در جامعه ای ایران اسلامی در سال 1399، عدالت در کجای مهندسی فرهنگی ماست پرداخته نمیشود.
و نکته ی جالب تر اینکه از فضای جلسه حس میشد که از استدلالت جناب استاد قنبریان کاملا متاثر شده و انگار اولین بار است که به جایگاه عدالت در مجموعه ی معارف اسلامی آشنا میشود.
✅لذا بحث کردن از مهندسی فرهنگی و قله هرم آن در زمان حاضر، بدون تسلط بر نظام معرفتی و ارزشی اسلامی، میتواند به انحراف بینجامد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها