سردرگمی هویتی
#یادداشت
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
#درگیری_شعار_توحید_با_استکبار
#مهدی_خداپرست
#یادداشت_15
#جلسه_216
♦️سردرگمی هویتی
🔸در امتداد بحث هویت و شخصیت و بیان #نارسایی_شخصیتی که ما امروز بدان دچار هستیم، استاد محترم-نقل به مضمون- فرمودند:
«امروز جبهه انقلاب از هیچ سرمایه ای نمیتواند استفاده کند و هر سرمایه ای هم که دستش بدهید، آن را از دست میدهد و یا نهایتا خرج تیله بازی می کند.»
بنظر میبایست روی این دست گزاره ها تأمل شود و در مورد کم و کیف و چون و چرایی آن بحث شود.
اگر بخواهیم یکی از مصادیق این #اتلاف_سرمایه را نام ببریم، شاید بتوانیم به تصاحب سمت های مدیریتی صدا و سیما و شبکه های آن توسط بچه های حزب اللهی و انقلابی اشاره کنیم. ثمره این اتفاق این شده است که در مجموع احساس میشود گرچه در برخی بخش ها، رنگ و لعاب دینی- مذهبی و انقلابی به برنامه ها و یا میان برنامه ها زده شده، اما #ایده_اساسی_تحولی و #نو، و یا طرح جدید و پیشبرنده ای متناسب با نیازها و مساله های روزآمد انقلاب اسلامی و فرهنگ عمومی جامعه، در اداره این #دانشگاه_عمومی(به تعبیر حضرت امام) وجود ندارد.
هنوز ده ها #مساله_بی_پاسخ و حتی #بی_مسألگی در اداره این فضا وجود دارد که هیچ کس هم نمیتواند از آن ها جمع بندی متقنی ارائه دهد.
هنوز احساس میشود ایده رایج برای اینکه مردم به سراغ ماهواره نروند این است که ما هم کمی شبیه آن ها بشویم و از موسیقی ها و لودگی ها و آزادی های جنسی و… آن ها، حتی المقدور(!) بهره مند شویم.
هنوز بلد نیستیم که چه طور میتوان #شعارهای_فطری_انقلاب_اسلامی را در ذهن و جان مردم بازآوری کرد. و…
🔸در مقابل اما سوال و اشکال اینجاست که اصلا همه این ضعف ها قبول؛ ولی خب توانمندی فعلی بچه های جبهه انقلاب همین قدر است و اگر هم این ها در این نقاط مهم قرار نمیگرفتند، دیگر واویلا بود و خبری از همین چهارتا برنامه مذهبی انقلابی که نبود هِیچ! اکنون میبایست نظاره گر صحنه های زننده تری از قاب جادویی تحت مدیریت جمهوری اسلامی میبودیم. شما که چه حرف و ایده جایگزینی برای پیشرفت در این فضا و عدم اتلاف سرمایه ها دارید؟
🔻در یادداشت بعدی، به بررسی ایده عملیاتی اصلاحی خود میپردازیم.