نکاتی_پیرامون_نشست_طرح_راهبردی_رهبری
#یادداشت
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
#حمیدرضاشب_بویی
#یادداشت_47
#جلسه_220
#نکاتی_پیرامون_نشست_طرح_راهبردی_رهبری
💠 در نشست پنج شنبه که موضوع ارائه طرح رهبری برگزار گردید با توجه به اینکه فرصتی به اعضای حاضر در جلسه به صورت مجازی، داده نشد لذا چند نکته ای که ذهنم رسید را در این یادداشت مطرح خواهم کرد.
📌 نکته اول:
مباحث مربوط به طرح رهبری که ایده ای بسیار جذاب است و از حیث اتصال به نگاه های رهبری برای کسی که اندکی با نگاه های آن حکیم مرتبط است پرواضح است؛ لذا باید از استاد فلاح جهت پرداختن به این ایده و تفصیل آن و کاشت بذر یک اندیشه و رویکرد جدید در جبهه انقلاب بسیار سپاسگزار بود و از این حیث شاید شکری بر آن مترتب شود.
📌 نکته دوم:
بردار وطن فدای گرامی در ارائه اولشان در پاسخ به یکی از دوستان فرمودند که این مباحث از این باب است که امثال بیانیه را از قول سید علی بودن خارج کنیم و به مرزهای گزاره دانشی نزدیک کنیم، در کنار این مطلب نیز توضیح فرمودند که بیانیه یک دعوت راهبردی است، اما حقیر نتواستم بعد از شنیدن این مباحث اقرار کنم که تببین نظری از گزاره های یک دعوت راهبردی صورت گرفت بلکه فقط این تلقی را داشتم که ما در مقام مستدل سازی قول سید علی در منظومه فکری او هستیم، به این معنا که ارائه خصوصا در بخش اول صرفا در مقام تبیین منظومه فکری سید علی خامنه ای بود و به صورتی دقیق گزاره های بیانیه را در آن منظومه جانمایی می کرد و نهایتا اثبات می شد که دعوت راهبردی رهبر انقلاب در منظومه فکری او قابل جانمایی و توجه است.
📌 نکته سوم:
سوالی که در این بخش مورد نظر بنده است: اگر بپذیریم که تبیین نظری از یک دعوت راهبردی قابل انجام است و می توان این تبیین نظری را ساماندهی کرد، اساسا آیا یک تبیین و تفسیر راهبردی نیز از گزاره های یک دعوت راهبردی می توان داشت؟ به عبارتی دیگر اگر کسی در مقام راهبردی حرکتش به بیانیه مراجعه کند تفصیل ها و پیامهای راهبردی که در هر خط از این دعوت باید دریافت کند چیست؟
📌 نکته چهارم:
با توجه به اینکه نگاه آقا به مسئله جهاد به این صورت است که: «همه کارهای ما، یک نوع مبارزه است. زندگی، میدان مبارزه است؛ این که گفتهاند «انّما الحیاة عقیدة و جهاد»، یک واقعیت است. انسان راهی را انتخاب میکند و در آن راه مشغول چالش و مبارزه میشود. زندگی این است. این مبارزه علیه کیست؟ فلش این مبارزه را به سمت چه کسی باید قرار داد و جهت مبارزه کدام است؟ یعنی در این مبارزه، عبارت اُخرای این که دشمن کیست مهم است.»، که قطعا این جمله به این معنااست که اگر دعوت راهبردی نیز از سمت آقا مطرح می شود حتما بایست در همین ظرف معنا شود یعنی چه در مقام تبیین نظری و چه در مقام تفسیر راهبردی؛ لذاست که سوال بنده بعد از نشست طرح راهبردی رهبری این است که این نشست و تبیین چه میزان توانسته در این مقام و ظرف بحثش را جلو ببرد و چه ترسیمی از صحنه نبرد و جانمایی این طرح در این صحنه کرده است؟