نگاه دوّم به اقتصاد کشور نگاه به پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک بیرون از مرزها است

#یادداشت
#مقام_مردم
#میرزا_علی_کرانی
#یادداشت_55
#جلسه_264

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آقا: « نگاه دوّم به اقتصاد کشور نگاه به پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک بیرون از مرزها است؛ میگوید سیاست خارجی‌مان را تغییر بدهیم تا اقتصاد ما درست بشود، با فلان مستکبر کنار بیاییم تا اقتصاد رونق پیدا کند، تحمیل قدرتهای مستکبر را در بخشهای گوناگون و مسائل گوناگون بپذیریم تا اقتصادمان رونق پیدا کند؛ این هم نگاه دوّم است. امروز شرایط کشور به ما نشان داده است که این نگاه دوّم یک نگاه کاملاً غلط و عقیم و بی‌فایده است. »

نظریه ی مردمسالاری دینی پیش از آن که حاوی یک ایده ی حکمرانی باشد، حکایت گر یک تفسیر خاص از هستی، از انسان، از خداوند، از روابط حاکم بر هستی و از سعادت است. و نهایتا مبتنی بر این ها نظریه ای پیرامون الگوی حرکت و سیر جامعه میدهد.

چنین تفسیری از چنان موضوعاتی، بی گمان از ابراز قضاوتی تعیین کننده پیرامون اقتصاد صرف نظر نمی کند.و بسیار تهاجمی هر دستور العملی که مغایرت با خودش داشته باشد را برکنار، غیر منتج و غلط میداند.
این تفسیر می تواند خودش را پس از گذر از سیاست هایی کلی در قالب یک مدل عملیاتی به بروز برساند.

حقیقت این است که همین مردمسالاری دینی، و همین نگرش دینی به مردم و جایگاه مردم است که ما را مجبور به اقتصادی مردمی میکند و از هر فرمولی که با این مساله در تعارض باشد بر حذر میدارد.
منکران و مخالفان اقتصاد مقاومتی نیز باید پیش از هر چیز تکلیف خودشان را با مساله ی مردمسالاری معلوم نمانید. که آیا بنا دارند مردم را به رسمیت بشناسند؟ یا خیر

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها