اصل جنگ اقتصادی و درگیری در چه وضعیتی قرار گرفته است؟

#یادداشت
#مقام_مردم
#حمیدرضاشب_بویی
#یادداشت_62
#جلسه_268

به نظر حقیر انچه که در ارائه الگوی عملیاتی و اجرایی اقتصاد مقاومتی برای ورود اراده و سرمایه های مردمی، مغفول واقع شده این است که:
اصل جنگ اقتصادی و درگیری در چه وضعیتی قرار گرفته است؟
و ایران به عنوان پیشنهاد دهنده راهبرد ورود مردمی در «جنگ» را چه نقطه یا نقاطی را هدف این درگیری می بیند؟

به نظر می آید اگر کسی بتواند یک وضعیت شناسی درست و جامع از صحنه درگیری اقتصادی ارائه کند روشن خواهد شد چه طرحی را برای اقدام اولیه ورود مردمی و بسیج محور، باید پیش برد.

سوالی که مطرح کردید مانند این است که در جنگ سخت با اینکه فی الجمله روشن است که دشمن کیست و چه هدف کلانی را مد نظر دارد اما بدون شناسایی، نقشه عملیاتی ارائه کنیم. مطمئنا هر الگویی هر چه قدر خلاقانه و مورد فکر و اندیشه عالمان باشد اما به دلیل نداشتن صحنه درگیری و وضعیت دشمن، محکوم به شکست است.

به فرض اگر پارامترهای واحد اطلاعات عملیات این درگیری اقتصادی را #نفت، #دلار، #بانک_جهانی، #طلا بدانیم:

آیا روشن است ما در درگیری اقتصادیمان با جامعه کفر چه میزان توانسته ایم هیمنه دلار را در سطح موثر بشکنیم؟(به صورت دقیق) و چه میزان پیشروی دیگر تا پایان عملیات نیاز است؟

آیا روشن است خودکفایی نسبت به نفت کدام نقطه از جبهه اقتصادی کفر را هدف گرفته است و تاکنون چه ضرباتی خورده و زده ایم و تا پایان عملیات چه میزان پیشروی مانده؟

همین سوالات نسبت به شاخصه های دیگر شناسایی طرح میگردد.

به نظر می آید الگوی اجرایی مردم سالار اقتصاد مقاومتی زمانی قابل عرضه و تحقق است که واحد شناسایی چابکی با راهبرد زیر تشکیل گردد:

«دشمنان ما فهمیده‌اند و دانسته‌اند که در جنگ سخت نظامی طرْفی نخواهند بست… این را می‌دانند که اگر وارد درگیری و برخورد سخت و نظامی با ما بشوند، پایشان گیر می‌افتد. بله، به ما ضربه می‌زنند، امّا خودشان ممکن است چند برابر ضربه بخورند؛ این را فهمیده‌اند… امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است. اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانه‌داری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.»(۱۳۹۷/۰۲/۱۰)

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها