مسئله شناسی حلقه اندیشه کلامی

#یادداشت
#مشخصات_اسلام
#حلقه_اندیشه_کلامی
#مسئله_شناسی
#نرم_افزار
#محمد_هادی_جوهری
#یادداشت_76
#جلسه_278

 

🔰مسئله شناسی حلقه اندیشه کلامی🔰

نزم افزار و سازه حلقه اندیشه کلامی از چه منبعی تغذیه می کند ؟
از یک تجربه 30 ساله تعلیمی و تربیتی غنی ، از مکتب امام خمینی، از تراث حوزوی ، از حکمت و عرفان ، از مدرسه معرفتی آقای شاه آبادی ، از مدرسه معرفتی علامه طباطبایی، از تجربه های مختلف عملیاتی صحنه نخبگانی قم و تهران ، و از …
همه این ها در یک شخصیتی به نام حضرت استاد فلاح شیروانی تجمیع شده است و سازه و نرم افزار حلقه اندیشه کلامی را رقم زده است.
این ها دلیل بر بی عیب و نقص بودن این سازه و نرم افزار نمی باشد. اما نشان از قدرت آن دارد. نشان از آن دارد که سعی بر تجمیع همه دارایی های حوزه در خود را دارد . سعی بر شکوفایی ذهن طلاب دارد.
سعی بر ایجاد یک هویت نوین طلبگی دارد. سعی بر گفتمان سازی و رهبری فرهنگی دارد.
و همه ی این ها یک مفهوم را می رساند. سازه و نرم افزار خیلی خیلی عمیق تر و پیچیده تر از آن است که ما توان فهم آن را داشته باشیم.
این ها را نگفتم که باب گفت و گو و انتفاد به سازه و نرم افزار بسته شود. این ها را بیان کردم تا مسئله شناسی دقیقی صورت گیرد. مسئله عدم اطمینان به سازه می باشد. و عدم اطمنیان نه به معنای عدم باور استاد و قدرت سازه، بلکه به معنای عدم ارتباط قلبی با سازه و نرم افزار. به معنای عدم قرارگیری سازه در متن علمی دوستان. به معنای عدم قرار گیری سازه در مرکز تغذیه علمی دوستان.
سازه حلقه اندیشه کلامی باید در مرکز تغذیه علمی ما قرار گیرد تا با تغذیه از همه تراث و دارایی های حوزوی و دانشگاهی بتواند به یک منبع تبلور خلق اندیشه تبدیل شود. و این رقم نخواهد خورد مگر با …

از این جا به بعد سخنم کمی تیز و تند هست لذا از نوشتن آن صرف نظر می کنم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها