#طرح_ابهام

#یادداشت
#حمیدرضاشب_بویی
#جلسه_285
#یادداشت_70
#طرح_ابهام

یادداشت اخیر فصل فرهنگ برای حقیر ابهاماتی در پی داشت که بهترین و امن ترین فرصت را اندیشه کلامی یافتم در آنجا در میان گذارم و با اندیشه استقرار یافته در انجا به حل و فصلش پرداخت شود.

آنچه که تا امروز با گزارش هایی که از ستادهای شهرستانی و هم چنین دوستان و آشنایان دریافت کردم یک خط روایت هست که قشری که هنوز تصمیم به رای دادن نگرفتند بر این خط روایت استوار اند و دنبال میکنند:
«رئیس جمهور را که در این دوره خودشان مشخص کردند که چه کسی باشد ولی این بار اگر بتوانیم باهم یکی شویم و رای ندهیم نظام یکبار ادب خواهد شد و اتفاقا رئیس جمهور اینده هم از اینکه برای مردم بخواهد کار نکند دست خواهد کشید.»

این خط روایت آنقدر جدی است که مصادیق بسیار متعددی دارم که فرد در سال ۹۶ به اقای رئیسی رای داده اما اکنون بنای به رای دادن ندارد یا اینکه شخص فرد متدینی است و اقای رئیسی را انسان صالح و کارامدی میداند و اتفاقا چون مطمئن است رای می اورد بنای به رای ندادن گذاشته تا مشارکت را هم پایین بیاورد.

بخواهیم یا نخواهیم این دوره انتخابات از این حیث که عده ای با دیدن یک دوره چهره انقلابیون در قدرت(احمدی نژاد) و سپس یک چهره لیبرالی در راس قدرت(روحانی)، پدیده نوظهوری است. ضمن اینکه این مردم متوجه اند که چهل سال گذشته و ناکارآمدی در گام دوم، متوجه نظام شده است.(توجه کنیم که مردم معمولی به دنبال تحلیل و تفکیک نیست و چاره ای از اینگونه تفکر ندارند).

حال اینکه در این دوره فرصتی محیا شده که انقلابیون و اتفاقا نوظهورهای گام دوم انقلاب بتوانند با ادبیات های مختلف حرفشان را به مردم برسانند، بستر کم قیمتی است؟!

آیا واقعا این تضمین وجود دارد که در ۸ سال گذشته تیمی معتقد و دارای ادبیات گفتمانی انقلاب و متخصص تربیت شده باشد تا در صورتی که جناب رئیسی به ریاست جمهوری برسد، فرهیختگان انقلابی به راحتی میدان داری میکنند؟!

خبر داریم که هنوز در بسیاری از شهرستان‌ها اگر در مکانی حتی به اسم قاضی زاده هاشمی هم بخواهند ستاد بزنند و حرف او را هم به میدان بکشانند و کارآمدی «حرف» و نه «شخص» را نشان دهند به چشم خائن به انقلاب به او می نگرند؟! جلیلی که جای خود دارد.

به نظر نمی اید اصل دامن زدن به دو قطبی و اختلاف رئیسی‌ها و جلیلی‌ها یک اختلاف از پیش طراحی شده برای مطرح نشدن گفتمان انقلاب است؟!

چرا یک عمر که در مباحثمان داد و فریاد از دوری از یک انتخابات گفتمانی بلند میکردیم حال که میتوان از ۵ چهره مختلف، ادبیات و گفتمانمان را با چندین قالب بالا بیاوریم باید دوباره تن به بازی دو قطبی شخص ها دهیم تا رویکردها؟!

بنده معتقدم ماندن جلیلی و رئیسی و حتی قاضی زاده هاشمی تا انتها با بستر خوبی که شورای نگهبان برای ورود انقلابیون اماده کرده است هیچ آسیبی به پیکره انقلاب و جبهه ان نخواهد زد تا زمانی که اساتید گفتمان انقلاب نیز این خطر را جدی نگیرند(این که عده ای محدود از طرف خودشان چهارگزاره اختلافی و مقابل گفتمان انقلاب مطرح میکنند دلیل بر رد و کنار گذاشتن روش درست نیست، بسیار راهکار وجود دارد که بتوان ان عده قلیل را منکوب کرد)

برای بنده این سوالات و ابهامات آنقدر جدی است که خاضعانه توقع دارم حضرت استاد منت گذاشته و این بحث را مطرح بفرمایند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها