توجه بیش از اندازه به نقش مردم در تحقق دولت اسلامی، یک خطای راهبردی

#یادداشت
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
#مردم_سالاری
#دولت_اسلامی
#جامعه_اسلامی
#محمد_هادی_جوهری
#یادداشت_43
#جلسه_215
#نصرت_جوهری

 

🔴توجه بیش از اندازه به نقش مردم در تحقق دولت اسلامی، یک خطای راهبردی🔴

در یادداشت 42 خویش به وظیفه مردم در تحقق دولت اسلامی اشاره کردم. اما نکته ای که حائز اهمیت می باشد، این است که نباید طوری مردم سالاری را چاق کنیم که همه بار تحقق دولت اسلامی بر دوش مردم باشد.
همان طور که در یادداشت قبل به آن اشاره کردم، در تحقق دولت اسلامی مردم فقط دو وظیفه همراهی با گفتمان پیشرفت و کمک به دولت برای تحقق دولت اسلامی و ساختن ایران است.
اما وظیفه اصلی این پدیده بر عهده کارگزارن نظام می باشد.
همان که حضرت آقا فرموده اند دولت اسلامی یعنی:

منظور از دولت اسلامی این است که بر اساس آنچه که در دوره‌ی تعیین نظام اسلامی به وجود آمد، یک قانون اساسی درست شد؛ نهادها و بنیانهای اداره‌ی کشور و مدیریت کشور معین شد. این مجموعه‌ی نهادهای مدیریتی، دولت اسلامی است. در اینجا منظور از دولت، فقط قوه‌ی مجریه نیست؛ یعنی مجموع دستگاه‌های مدیریتی کشور که اداره‌ی یک کشور را برعهده دارند؛ نظامات گوناگون اداره کننده‌ی کشور.
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
بیانات در دیدار دانشجویان کرمانشاه

لذا این را باید دانست که تحقق عملیاتی دولت اسلامی به دست کارگزاران نظام می باشد و آن ها هستند که دولت اسلامی ( نهاد مدیریتی کشور ) را محقق می کنند.
پس در تحقق دولت اسلامی، فی ما بین دولت و مردم، یک تکلیف دو سویه وجود دارد. که یک سو آن متوجه مردم هست که سبب ایجاد گفتمان دولت اسلامی می شود. و سوی دیگر آن متوجه خود دولت یا همان کارگزاران نظام هست که باید شرایط را برای همراهی مردم و حضور فعال مردم برای تحقق دولت اسلامی که اداره کشور بر اساس شیوه حکمرانی اسلامی هست، ایجاد کند.

لذا نادیده گرفتن نقش کارگزاران در دولت اسلامی و چاق کردن بیش از اندازه نقش مردم در تحقق آن، خطایی راهبردی است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها