جایگاه کلام در اقتصاد اسلامی

#یادداشت
#مقام_مردم
#سیدمرتضی_شرافت
#یادداشت_56
#جلسه_279
#مکتب_امام

🔶جایگاه کلام در اقتصاد اسلامی
یکی از سوالاتی که چند روزی درگیر آن بودم، این بود که اصلا چرا حلقه اندیشه کلامی باید به مباحث اقتصادی ورود کند؟! آیا انتخابات باعث شده است ما از رسالت اصلی خودمان خارج شویم و به بحث های متفرقه و استطرادی بپردازیم؟
آیا موضوعات شایسته تری برای ورودهای کلامی در رابطه با انتخابات پیش روی ما نبود؟!
اصلا ورود و توجه حلقه اندیشه کلامی به مقوله اقتصاد، چه ثمره ای دارد؟! آیا همین حرف ها را و بهتر از ما، خود اقتصاددانان متعهد و اسلام شناس، تبیین نمی کنند؟
آیا بهتر نبود ما انرژی مان را می گذاشتیم در موضوعاتی که مزیت نسبی ما به آن هاست. همان محتوایی که معتقدیم امروز فضای تبلیغاتی کاندیداها کم دارد؟
آیا بهتر نبود، آرمان ها و ارزش های اسلام ناب و مکتب امام را که هویت انقلاب اسلامی هستند و جمهوری اسلامی به آنها زنده است را در این موقعیت و فرصت بی سابقه گفتمان می کردیم؟
این که به سراغ فرمایشات رهبری برویم و هر چه آقا گفتند را تبدیل به موضوع پیشنهادی و گفتمانی کنیم، چقدر صحیح است؟ آن چه آقا لازم بوده است را گفتمان کرده اند. و همه کاندیداهای صحنه به همان بساطت طرح پیشنهادی ما و بلکه به صورت تفصیلی تر، حرف های آقا را در برنامه هایشان بیان می کنند. آیا بهتر نبود، به جای آن که به سراغ همه بیانات آقا برویم، به سراغ نکات نابی برویم که برای این انتخابات لازم است؟!
توجه به همه صحبت های آقا بدون لحاظ اهم و مهم و بدون انتخاب مخاطب و وزن جلسات، آیا ما را به بیراهه نمی برد؟!
اصلا آن چه در 8 سال گذشته آقا از این دولت خواسته اند، چرا باید سند پیش روی دولت آینده باشد؟! دولت آینده اگر وظایف عادی اش را انجام دهد، اولویت های فرهنگ و پیشرفت علمی می آیند و مد نظر قرار می گیرند.

در یادداشت های بعدی تلاش می کنم -تنها از زاویه ای- به این سوالات پاسخ دهم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به یادداشت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها